Hva er et godt system å installere på en industriell PC med berøringsskjerm?

Tilindustriell berøringsskjerm panel PCs, her er to av de mer vanlige og passende operativsystemalternativene:
1. Windows Embedded OS: Windows Embedded OS er et operativsystem utviklet for innebygde enheter og industrielle kontrollapplikasjoner.Den har kraftige funksjoner og omfattende applikasjonsstøtte for industrielle scenarier der komplekse og mangfoldige applikasjoner må kjøres. Windows Embedded OS gir stabilitet, sikkerhet og enkel administrasjon, samt driverstøtte for berøringsskjermer og andre industrielle enheter.

2.Linux OS: Linux er et mye brukt åpen kildekode-operativsystem for en rekke innebygde og industrielle applikasjoner.Linux-systemer tilbyr stabilitet, sikkerhet og fleksibilitet for å møte behovene til industrielle PC-er med berøringsskjerm.I tillegg kan Linux-systemer tilpasses og optimaliseres for å passe spesifikke industrielle kontroll- og automatiseringsbehov.

 

3.Android:

Android er populært på grunn av sin åpenhet og brede økosystem av applikasjoner.Den er egnet for noen industrielle applikasjonsscenarier som logistikk, lager, detaljhandel, etc., og tilbyr lavere kostnader og fleksible tilpasningsmuligheter.

Android er også et godt valg for scenarier som krever interoperabilitet med mobile enheter.

7

Når du velger et operativsystem, bør du vurdere følgende faktorer:
1. Applikasjonskompatibilitet: Sørg for at det valgte operativsystemet kan støtte applikasjonene og programvaren du trenger.2. Systemstabilitet: Industrielt utstyr må ofte kjøre over lengre tid, så det er viktig å velge et stabilt og pålitelig operativsystem.3.
3. Systemsikkerhet: Industrielle kontrollsystemer involverer ofte viktige og sensitive data og operasjoner, så det er viktig å velge et operativsystem med god sikkerhet.
4. Støtte og vedlikehold: Velg et operativsystem som støttes og vedlikeholdes av en pålitelig leverandør for å sikre rettidig problemløsning og tilgang til oppgraderinger og oppdateringer.
Valget av det beste operativsystemet avhenger av dine spesifikke behov og applikasjonsscenarier, og du kan evaluere og ta avgjørelser basert på faktorene ovenfor.

Innleggstid: 20. oktober 2023
  • Tidligere:
  • Neste: