Innebygde IPC er hvordan varmespredningen?

Innebygde IPCerbruker vanligvis en rekke kjøleteknologier for å opprettholde normal driftstemperatur.
Ulike typer innebygde IPC-er bruker forskjellige kjøleteknologier for å løse kjøleproblemet for å sikre at utstyret kan kjøre stabilt i lang tid og sikre datasikkerheten.

Følgende er flere vanlige kjølingsmetoder.
Viftekjøling: Innebygde PC-er er vanligvis installert med en eller flere vifter for å øke luftstrømmen for å hjelpe til med å spre varme.Viftekjøling kan vanligvis raskt toppe lav systemtemperatur, og formålet er relativt enkelt og økonomisk.Imidlertid er viftekjøling også støyende, lett å skade og andre problemer.
Kjøleavkjøling: Kjøleribben er et metallprodukt som effektivt kan øke kjøleribbensområdet for å hjelpe til med å spre varme.Innebygde industrielle kontrollmaskiner installerer vanligvis kjøleribber på PU eller andre høytemperaturkomponenter for å øke varmeavledningsområdet.Kjøleavkjøling er vanligvis relativt enkel å bruke, men kjøleeffekten er relativt dårlig.

Industrielle mini-PCer

3. Varmerørskjøling: Varmerør er en effektiv metode for varmeavledning ved å bruke faseendringsprosessen med flytendegjøring og fordamping av væske) til

overføre varme slik at varme raskt kan overføres til kjøleribben for å oppnå varme.

Innebygde IPC-er er vanligvis utstyrt med varmerør på høytemperaturkomponenter for å forbedre varmeavledningseffektiviteten.

Varmerørskjøling er relativt mer kompleks og kostbar, men kjøleeffekten er relativt god

4, vannkjølt kjøling: vannkjølt kjøling er en effektiv metode for varmeavledning, gjennom bruk av vannkjølere og pumper og annet utstyr,

slik at kjølevannssirkulasjonen flyter og derved tar varmen bort.Innebygde industrielle kontrollmaskiner installerer vanligvis vannkjølte kjøleribber på høytemperaturkomponenter for å forbedre kjøleeffektiviteten.Vannkjølt varmeavledning er relativt mer kompleks og kostbar, men kjøleeffekten er relativt god
Kort sagt kan innebygde industrimaskiner løse varmespredningsproblemet ved å bruke forskjellige varmespredningsmetoder for å sikre systemets stabilitet og pålitelighet.

Det spesifikke valget av varmeavledningsmetode krever omfattende vurdering basert på det faktiske bruksmiljøet, bruksforholdene og kostnadene.

Innleggstid: Jul-07-2023
  • Tidligere:
  • Neste: